Pregled knjiga

Novi frendPratiNova poruka

Zbirka priča

Zamisao ove knjige je da svaka priča bude različitog žanra (ljubavna, kriminalistička, životna, domoljubna itd.) Ovo je moja prva priča-žanr kriminalistika. Ja sam već napisao jedan dio ali mi je nastala blokada u mozgu i ne znam kako da nastavim. I zato molim one koji budu željni da učestvuju u stvaranju nastavka priče da ne odudaraju od teme priče. Hvala na razumijevanju.

Čitaj
Novi frendPratiNova poruka

fRiEnDsHiP-S?

PRIJATELJSTO , PRIJATELJI , ZABAVA , MLADOST , STAROS ?????? SVE TE FAZE UTJEČU NA PRIJATELJSTO . MOŽE LI ONO OSTATI STVARNO?

Čitaj
Novi frendPratiNova poruka

I

Ako si odsutan više od deset dana a da ne spominjemo mjeseci ili godina počneš da sumnjaš u svoju fizičku prisutnost na ovom svijetu, pomisliš da ne udišeš zrak već naprosto da se vrtiš u krug, da si smoren iako ništa nisi radio i da ti je potrebna barem jedan sat, jedna kafa s jednom od njih. Nije to navika, nije to isto osjetiti glad ili žeđ pa otići na ručak ili piće, to je postala potreba svake od nas, za mene možda previše lično, dio mene. Ukoliko nema Osobe 1 ja sam osoba koja nije strpljiva i smirena, ako nema Osobe 2 ja nisam disciplinovana i uredna xd, ako nema Osobe 3 ja sam „plitka“ i površna, ako nema Osobe 4 ja rušim granice i zaboravljam moralne vrijednosti, ako nema Osobe 5 ja ne znam šta znači biti otkačen do kraja i crpiti sve ono najbolje od života. Kada sve ih pogledam shvatim da sam ja sve to i da su sve one u meni i da su to neodvojivi dijelovi mene. Šta možete u nastavku očekivati 6 solidnih djevojka, 6 djevica, 6 potpuno raličitih likova na jednom mijestu i sve to na prvi pogled vodi ka 6 totalno dosadnih života !?

Čitaj
Novi frendPratiNova poruka

Šest- Vizija savršenstva

Slučajno ili sa namjerom prusustvovale smo, vidjele, čule razne priče i događaje koje su mlade djevojke odveli u propast, navele na razne pogrešne korake, koje su zauvijek otišle u nepovrat. Iste godine imamo, isti zrak udišemo, možda smo se nkad u nekoj ulici susrele, u istom objektu uz istu pjesmu uživale, čekale na istoj stanici al danas ili ih nema ili su zauvijek otišle. Zbog čega, kako i zašto? Pokušat ćemo da predstavimo naš društveno-zabavni život bez negativnih posljedica ;)

Čitaj
Novi frendPratiNova poruka

Sreća

Sreća je sve ono što vrijedi pamtiti...

Čitaj
Novi frendPratiNova poruka

Sreća

Sreća je sve ono što vrijedi pamtiti...

Čitaj
Novi frendPratiNova poruka

Vrijeme što nestaje

Govorim o prolaznosti vremena i neuhvatljivosti trenutka,o ljudskoj želji da odloži nešto,da uhvati,zarobi ovo sada.

Čitaj
Novi frendPratiNova poruka

PJESME

Pišem razne pjesmice,nema određene tematike!!

Čitaj