Hotel Snova

Knjigu započeo: Leona1183

Zadnji uvršteni odlomak

Jedna Anna koja je živjela u Njemačkoj odlučila je otići u Mostar,no nije bilo vrijeme za otići tako ružno nego sunčano.
Nju je to zanimalo taj grad Mostar odlučila je poslije toga otići u hotel to joj je bila jedina prilika. U hotelu bi joj se zaposlila prijateljica Marry,jako je voljela taj posao ''Hotel'' Marry je to voljela čistila je rado sobe od 1. kata do 3. Svaki kat je imao 30 soba , to Marry nije bilo dosadno . Anna je uzela ključeve 1. Kata i prvih vrata sobe. Soba je bila zanimljiva bila je kao kuća imala je sve kao što u kući postoji,jako se tome Anna radovala
Kada bi bilo 8 sati navečer Anna je izašla iz sobe i pitala bih gdje je wc to bih pitala Marry al' kad je izašla bio je mrak u hotelu a ne da je sve osvijetljeno nije bilo Marry a niti drugih gostiju u sobama . Anna se tome baš i nije radovala uplašila bih se i otišla iz hotela da ne uzme ključeve vrištala je i govorila : Napušteno! Napušteno! Kada je ugledala Marry kako ide prema njoj odmah se zaustavila Marry nije vjerovala zašto uplašena i vrišti izlazi iz hotela? Sve je joj to objasnila Anna. Marry zbog toga se nasmijala ali je samo otišla baciti u kontenjer smeće. Anna se svakako ozbiljno naljutila i ljuta upita Marry : a zašto je hotel napušten nema gostiju? Marry joj odgovori : To je zato što svi vole gosti otići na zabavu u 8 sati navečer zato su napustili i ugasili svjetla zvali su i tebe ali ti nisi htjela nastavila si spavati
svi su to znali pogotovo i gosti osim mene. Znaš Anna tebi je 22. Godine ti se plašiš ja sam starija od tebe samo 1. Godinu pa se ne plašim proći kroz hotel dok se prst pred okom ne vidi,nemoj se plašiti svi će tada misliti da si beba znaš li to? – Potpuno.......Ne . Eto vidiš sada bolje ti je Anna da prestaneš ili će ti se svi gosti rugati kao učenici iz škole hajdemo sada u hotel spavati sve do ponoći ! – Hajde! Al' poslije toga hajdem'o zovnuti sve goste da spavamo ! Marry je na to rekla : Može!
I svi su tako spavali gosti do ponoći. A čim je došla ponoć svi su čestitali jedno drugom božić tada su svi bili radosni, veseli,nasmijani zbog božića taj blagdan su najviše voljeli da slave bio je sve i sve sretan kraj!

Komentari (1)

  1. dave gahan Dec 30, 2012 at 08:00 PM

    supeeer......